• banner1.6
  • banner3
  • banner2.6
Wilujeng Sumping

Dadi Apa Zi Cheng

  • 10years

    10years

    Spesialis ing diffusers ambu, karo Brand diduweni poto-- Aickar. model anyar saben taun.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Saben produk bakal dites kaping lima sadurunge pangiriman dening tim QC kita. Kabeh produk tundhuk karo ISO9001 ing.
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    Akhire, sing ora-tulisan, rencana babar pisan repair cepet sampeyan bisa dipercaya. kinerja pengalaman karo pangayoman lengkap.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Swara 10 taun OEM / ODM pengalaman. Menehi kita gagasan, kita entuk desain kanthi.

Babagan awake dhewe

Nduweni dumunung ing jarak cedhak Qingdao, Langkawi lan Weihai, Haiyang ZiCheng Packing Co., Ltd.is Produsèn lan supplier barang kualitas dhuwur digunakake dening rumah sakit, klinik-klinik, Laboratorium lan profesional kesehatan.

Iki produk kalebu FDA kadhaptar, CE ditandhani alkohol pad digunakake kanggo disinfect kulit sadurunge vaccination.ZiCheng uga sadean macem-macem lancets, pipettes, kothak safety lan sarung tangan resikan.

Masking film, kanggo lukisan otomatis awak lan tutul-ups, iku aturan produk liyane.

  • timg

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !