Lajme

  • Çfarë do të thotë jastëk të alkoolit

    Çfarë do të thotë jastëk të alkoolit

    fletët Alkooli pambuku; Alkooli; sperma verë [përdorni]: mund të përdoret në lëkurë dhe rreth plagës; Të pastër dhe dezinfektoj tastierë, telefona celular, furnizimet e zyrës, vegla, sendesh, lodra për fëmijë, etj .; Dezinfektoj objektet që janë të prekur shpesh, tualet jastekë vend, etj para u ...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !