• banner1.6
  • banner3
  • banner2.6
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon Zi Cheng

  • 10years

    10years

    Ngahususkeun dina diffusers ambu, kalawan Brand dipiboga timer - Aickar. model anyar unggal taun.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Unggal produk bakal diuji lima kali saméméh pangiriman ku tim QC urang. Sadaya produk matuh ISO9001 nu.
  • Pangalusna-di-Kelas Rek

    Pangalusna-di-Kelas Rek

    Tungtungna, anu henteu-gede bohong, rencana jaminan perbaikan gancang anjeun tiasa dipercanten. kinerja pangalaman jeung perlindungan pinuh.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Leuwih 10 taun OEM / ODM pangalaman. Masihan kami pamendak anjeun, urang ngahontal design Anjeun akurat.

Tentang Kami

Merenah lokasina di deukeutna deukeut Qingdao, Yantai na Weihai, Haiyang ZiCheng paking Produk Co., Ltd.is produsén sarta supplier produk kualitas luhur dipaké ku rumah sakit, klinik, laboratorium sarta profésional kasehatan.

produk ieu ngawengku hiji FDA didaptarkeun, CE ditandaan alkohol Pad dipaké pikeun disinfect kulit saméméh vaccination.ZiCheng ogé sells rupa-rupa lancets, pipettes, buleud kaamanan jeung sarung Saniter.

Masking pilem, pikeun lukisan otomatis awak jeung touch-up, nyaeta kurban produk sejen.

  • timg

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !