wartos

  • Naon alkohol Pad hartosna

    Naon alkohol Pad hartosna

    cadar katun alkohol; alkohol; Anggur mani [pamakéan]: bisa dipaké dina kulit sarta sabudeureun tatu; Beresih jeung disinfect kibor, ponsel, suplai kantor, paraphernalia, tableware, Toys barudak, jsb .; Disinfect objék nu remen keuna, cushions korsi toilét, jsb Sateuacan u ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !